Burendag 2015

 

Burendag

 

 

Het Oranjefonds en Douwe Egberts organiseren voor het 10e jaar Burendag. Een dag waar je extra stil staat bij je buurt en buren, bijvoorbeeld door het organiseren van een sportdag voor de kinderen, of een straatfeest met barbecue, of door het onkruidvrij maken of opfleuren van je straat. Legio mogelijkheden! Goede ideeën kunnen ondersteund worden door het Oranjefonds met een maximale bijdrage van 450 euro. Aanvragen moeten voor 1 september binnen zijn en op = op!Kijk op http://www.burendag.nl voor de voorwaarden en het aanvraagformulier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.