Albrandswaard In Actie

 

VOOR DE VOLLEDIGE TEKST VAN DE NIEUWSFEITEN KLIK OP DE BLAUWE TEKST

http://www.albrandswaardinactie.nl

Nieuws

VVB vraagt maatjes

16 april 2015 –Voor een alleenstaande 46-jarige vrouw, wonend in Rhoon, zijn wij op zoek naar een maatje die eens per week / tweewekelijks met haar iets gezelligs wil gaan ondernemen. Deze uitstapjes moeten geschikt zijn voor een smalle beurs, zoals b.v. bezoekje aan tuincentrum, winkelcentrum, Ikea Lees meer

Maatschappelijke betrokken ondernemen op de Maatschappelijke Beursvloer

15 april 2015 –  De eerste maatschappelijke Beursvloer gaat 18 mei van start! We vroegen Harriëtte Mesland naar de meerwaarde van een Beursvloer. Het is een eigentijdse, dynamische en creatieve vorm van netwerken en verbinden, zowel voor maatschappelijke organisaties als ondernemers vertelt ze. Harriëtte is elders betrokken Lees meer

Techniekmiddag groot succes

13 april 2015 –Woensdag 8 april organiseerde de Brede School Albrandswaard (onderdeel van Stichting Welzijn) de eerste editie van de Albrandswaardse techniek en wetenschapsmiddag. Ongeveer 60 kinderen in de leeftijd van 7 tot 12 jaar waren naar het Jongerencentrum (JCA) gekomen om deel te nemen aan verschillende Lees meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.